Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: Omdat de rijksoverheid de geestelijke gezondheidszorg per 2014 anders heeft ingedeeld, kunt u zich vanaf 1 januari 2014 alleen aanmelden met een verwijsbrief van uw huisarts.
Deze moet gedateerd zijn op een datum in het jaar van uw aanmelding en er moet duidelijk op de verwijsbrief vermeld staan of het gaat om een verwijzing naar de generalistische basis GGZ of de specialistische GGZ.
Ook moet er een DSM-classificatie (diagnose) op uw verwijzing te staan. De verwijsbrief moet u meenemen naar uw eerste afspraak.

Online aanmelden

Na verzending van het formulier ziet u op uw scherm een bevestiging dat het formulier verzonden is. U ontvangt daarnaast per mail een afschrift van het door u ingevulde aanmeldformulier. Ontvangt u dit niet, dan is er mogelijk iets niet goed gegaan met de verzending van het formulier. Neem dan contact op met Karin Budde via info@psychotherapie-budde.nl of 06-28158461.

Velden met * zijn verplichte velden.

Wachttijd

In verband met de lengte van de wachtlijst neem ik op dit moment geen nieuwe cliƫnten aan.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).